Pocit z života
Pocit života
S tisíckrát ohmatanou korunou
v dlani mám pocit,
že život je furt k mání,
od soumraku ke svítání,
bez front a i na počkání
S ledovým větrem vzpomínek
za zády mám pocit,
že život je třeba žít,
nejbližší kol ramen vzít,
bez výčitek svými sny jít
Koruna už ztratila lesk
a zavládlo bezvětří
život mě změnami nešetří,
zavládl vůkol mě stesk
Na co mi jsou od jiných rady?
Kašlu na to!Chci žít jak chci,ted a tady!
Přečteno 364x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Ahimsa, Severka, Psavec, už ne pernikova princezna
Komentáře (2)
Komentujících (2)