Hm,tak to jsem já,už celý půlrok čeká plátno na barvy.
Píšeš nádherně,musím si na Tebe udělat čas,je to silné,moc děkuji.
31.07.2008 18:46:00 | Holis
Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě líp, hlavu vzhůru, však ono se to otočí, nebóóój.
30.12.2007 21:57:00 | Dračičák
jak střída se léto s podzimem
a zima s jarem
tak ať chmurná se vystřída s náladou,
kdy se štěstím si hrajem.
Tak už to na světe chodívá
jen tak se rovnováha zachová
30.12.2007 19:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba
opona nespadla
ještě ne...
a barvy zase budou v kráse
květina..možná uvadla..
však oživit ji..
je lehčí než zdá se..
30.12.2007 18:57:00 | Bean
Možná si svíčku zapálí,
aby oddálil šero...
možná, že Víra odhodlá
se být až tolik smělou...
;o)
30.12.2007 17:37:00 | Cecilka