Zapomenuté ráno
Anotace: Někdy jsou rána nemoudřejší večera
Zase slyším věty, ty věty beze slov
a vidím obrazy, obrazy bezbarvé
poslouchám hudbu, k níž není žádných not
a nedůležité, je všechno významné
Jen čtyři stěny, postel, popelník a já
s ránem zmizely krásy, o kterých se v noci zdá
proč mám tolik otázek a tak málo odpovědí
paměť chtěl bych vymazat, vzpomínkám ustlat v zapomnění
Přečteno 361x
Tipy 18
Poslední tipující: fuu, ziriant, Marupiara, bez nápadu na přezdívku..., dva, Sofi, Apostata, Psavec, En, Lucie Teru, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)