Anotace: ;)
Krásná báseň, myslím, že myšlenka je jasná a vyjádření různých způsobů nošení ... pěkně napsáno, to už si každý musí odpovědět a řéct sám, jak a proč ho nosí ... já asik z lásky, pač mi to dává jistou víru a naději. Mám jen jeden prstýnek a už teho se mnou zažil, byl ztracen, znovu nalezen, úplnou náhodou ... někdy mám pocit, že to snad ani nebyla náhoda, snad osud ... co stále mne k jedné osobě váže. Nevím proč temu tak je. Děkuji za toto dílko, za to připomenutí.
13.01.2008 18:08:00 | NikitaNikaT.