On
Anotace: ...kdovíkdo... Ale prostě on... Neznáte ho.. Vždyť u mě taky bydlí jen v obalu na cd...
Doporučenou denní dávku sarkasmu
cynicky překračoval.
Během noci ztrácel síly
a přes den nechápal...
Naděje postavil úplně nejvýš
na víčka od džusu.
Pomerančového.
A obavy ukradly noční nebe.
A chtěly krást dál.
Ale on se jen pousmál.
To on přinášel
"trochu umírání do toho života".
A denní dávky dál překračoval.
Protože sakrasmu bylo pořád dost.
Nešlo se otočit.
Nešlo přestat.
/Nucenou přirozeností lidí je lidskost/
I ve tmě viděl ty největší krásy,
které ostatní, zaslepeni světlem
nemohli spatřit...
*Na Silvestra místo alkoholu
potečou myšlenky...*
Přečteno 249x
Tipy 7
Poslední tipující: prostě Zuzana, Severka, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (0)