Každodennost v nerovnováze
Anotace: Nepodstatné reakce okolí… nebo řezavé uhlíky v duši?
Rozdaná střídka
Okoralé kůrky
tlačí v žaludku
A mechem domova
stoupá zaječí nálada
Zakolíčkované úsměvy
touží utéct
z rovných šňůr povahy
Ani terč
Ani hromosvod
nejsou bačkorami vybrané cesty
Nejsou
Nechtějí
Tajně schované
poslední drobky chleba
do škvírky
mokrého oka
Přečteno 282x
Tipy 29
Poslední tipující: pejrak, NikitaNikaT., maena, jedam, simsa, Ayla, Severka, j.c., s.e.n, Zamilovaná do nezamilované doby, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)