Lá lá lá...
Ještě než spolu
půjdeme spát,
z okna se podívám,
na Tvůj noční šat...
je to tak zvláštní
a zároveň úsměvné
přemítám
ty hvězdy kterým mávám
nejsou hvězdy -
ale sluníčka
mávají nám...
S věčností nás spojí...
Anebo je to obráceně,
tak kde je pravda ,zatraceně?
Nemáme Sluníčko, ale Hvězdu...???
Už vím jak z toho...zatroleně:o)
Máme na štěstí obojí...
Ty jsi mé Sluníčko
lá lá lá lá
ty jsi má Hvězdička
lá lá lá la
Když nemůžu Sluníčko mít
třeba kvůli nedostatku dne,
tak přeci ještě Hvězdu mám...
Když nemůžu Hvězdu mít,
třeba kvůli nepřítomnosti noci,
tak přeci ještě Slunko mám...
P.S.nic filozofického a převratného
f tom není:o)
Přečteno 332x
Tipy 16
Poslední tipující: SadLily, David., simsa, Levandule, Severka, s.e.n, Psavec, Bíša, Žqáry
Komentáře (8)
Komentujících (7)