Nehmotný zmatek
Anotace: Ale tak právě těhlech 10minut prožívám šťastné období :D Jenže 10minut je relativně krátká doba... Je snad i relativita relativní?
Rádio hrálo pohádky,
televize byla uzavřená výstava
A okno se stalo dveřmi
do tvého světa.
Organizovaný chaos ale nepřevládl.
Šli jsme totiž dál.
A já doma zapoměla možnosti,
spolu s kartáčkem na zuby.
- A přece nám dal někdo na vybranou. -
Spacáky zavřely otázky,
i všechny slova.
Zbyly jen obrázky.
- Tak se dívej. -
Úzkost byla ve vzduchu,
a tak větrání nepomáhalo.
Vždyť i bezhlavé postavičky
z čokolády,
nabyly němého výrazu
zněužitých žen.
Tak jak může svět pokračovat dál?
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (0)