Pravidelná terapie
Anotace: s přáním šťastného nového roku. Přeju vám ho z hloubky své zakrslé duše! Lucie
Tluče čas
Slepeckou holí
Usměvy září
Na všechny strany
A Hvězdy...
Hvězdy blednou
Zamrzlé listy
Které se odráží
Ve stínu
/bum bum bum/
Okno vlaku nejistí
Někdo mlaská
Asi jí banán, opice!
Cínové dráty
Rozkradem a roztavíme
Cínoví vojáčci jsou
Pohřební
Pravidelná terapie
Pivo, panák, pivo, panák
Do rána
Zhasněte!
Já se chci smát
Smích bude poletovat
Tou tmou
A já...
Se jím snad neudusím...
Přečteno 370x
Tipy 25
Poslední tipující: Paralelní možnosti, Pišák, Ishtar, Lucie Teru, Severka, už ne pernikova princezna, simsa, prostějanek, rry-cussete, Simísek, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)