Bez konců
Jsem sama. Opuštěná.
Zdám se Vám podivná...?
Ne...?
Jen ovlivněná...?
Láskou ubodaná...
Do bezvědomí udeřená...
Chtíčem smířená....
Šťastný Nový rok...
Přečteno 277x
Tipy 7
Poslední tipující: Dilla, Danah, vodnař
Komentáře (2)
Komentujících (2)