Anotace: Je to spíš obecná rada proti depresi.
kolikrát se člověk spálí než tu pravou cestu najde..jestli vůbec nějaká taková je?
01.02.2008 21:28:00 | jitro
Jj, depka, nepřišla jsem na ten správný lék, myslím, že jsem tohle už někde psala, nevím, možná u Bíši, ... je to ztracené ...
09.01.2008 20:36:00 | NikitaNikaT.
Ale jdi ty, vždyť přece víš, že ti musí něco stále chybět, abys mohl doufat a chtít něco víc a žádná jedinná správná cesta není, snad nebrat se tak vážně ...?
01.01.2008 17:18:00 | sioned
V tomhle stavu se správná cesta hledá obtížně, ale pravda je ta...hlavně vstát a jít...ony se pak věci jinak vidí...:-)
01.01.2008 12:47:00 | Lorraine
to je sice pravda, ale cyklicke vykyvy nalad zustanou ...
treba ustanou po prechode ...
01.01.2008 00:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba