na hřbetech Nandirů
Na hřbetech Nandirů
osedlám cestu života
Na stínech pocitů
přilétají sny
kdekoliv na cestě
roste tam tráva a zpívají ptáci
..kamkoliv odejdeš
je Naga tvůj přítel na hrudi
svým jedem vyléčí
každý zlomený sen
..na hřbetech Nandirů
-----
Nandir - býk, Shivův dopravní prostředek
Naga - kobra, Shivův náhrdelník
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)