jen tak
Budeš mou múzou.
Mou odpovědí i otázkou.
Mou prosbou i díkem.
Za křídla co si mi dala,
když on je spálil.
Za úsměv,
když on nechal slzy.
Za vnitřní svět,
když on zničil reálno.
Za lásku,
když po něm zbyla nenávist.
Za vše,
když...
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., její alter ego
Komentáře (2)
Komentujících (2)