Pod perutěmi anděla
Anotace: ani její anděl strážný nebyl navěky
Sbírka:
Petra
Pod perutěmi anděla
ona seděla
Pod perutěmi anděla
ta dívka věděla
že je chráněna
Byla si tím tolik vědoma
až svou domýšlivostí
anděla naštvala
Anděl bez zjevné lítosti
křídli zamával
polibek větru vyčkal
a nechal ji ...samotnou...
Ta dívka ...čert ji vzal...
uvnitř brečela
Anděl s duší zjizvenou
čeká ...dál...
na svou Vysněnou
Přečteno 581x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Emily Winnacott, 0-0, veronicie, Bíša, Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)