Anotace: bohéma vymírá vždy za plného světla
Myslím, že to jedna z mála básní, které jsem četla, na kterou by se přiléhavě hodilo označení "fantasmagorická". A, jak strávně popsal Kesey, někdy se dá realita nejjasněji spatřit očima blázna. Je famózní a prapodivná.
09.01.2008 16:53:00 | Lisa.Ginmi
"Nechci vypadat jako James Dean, nechci kourit drahy cigarety, nechci se smat..."
:)
03.01.2008 00:44:00 | Matyáš