Anotace: on kouřil, když s ním seděla když v prstech roztáčela papírek od bonbonu a on nevěděl, jak tyhle bonbony... jak vlastně a co s nimi...
Hej, slečno z ateliéru.. Víte v jakém městě se nachází nejslavnější obraz světa? :)
13.01.2008 22:49:00 | Trapné děťátko
to je vskutku... jak to říct... tak málo slov a je v nich polovina... ne možná víc... jaká část světa? celý? mmm...
05.01.2008 17:41:00 | Já Esther Ruth
Hořké a realistické. Život holt někdy připomíná černý kafe a kouř z cigaret (tak strašné to zas není, to bych ho nežila - brzy bych se udusila :-)
02.01.2008 21:28:00 | Lisa.Ginmi
jsem hrozně ráda, že sem zas něco dáváš...a báseň je skvělá. nebo ne skvělá, ale přesná. nebo nepřesná, ale jasná, já nevim, je prostě pravdivá. a konečně mám v "ochraně proti robotům" něco smysluplného - TMU.
02.01.2008 12:14:00 | Franti