Hezká,něžná báseň.
Rok i den je jako jiný
my jsme stejní a přesto jiní
velká změna to není
jen roku i nás přečíslení.
01.01.2008 23:00:00 | s.e.n
Krásná báseň, krásný komentář Tvé poloviny... jež píše nový rok ve stejném srdci vás dvou... Moc vám přeji oběma nebe plné lásky :-*
01.01.2008 22:04:00 | Levandule
... den, co po dni přijde
střídat zas třpyt s tmavým bude...
zasvítí se v nás a pak zbledne,
v srdcích ať zůstane to pěkné...
01.01.2008 21:08:00 | Žqáry