Anotace: beze slov
Něžnounké!
Holubí dům já měl bych rád,
už jsem ho hledal častokrát,
ale jak Šelinger už pěl,
já nikde jsem ho nenašel!,
A tak o dívce marně sním,
jejíž smích domem holubím
za slunečného dne zas zní
a holoubci se slétají...
Však na něj věřit chtěl bych rád,
Tobě též od srdce ho přát,
věřit, že štěstí budeš mít
holoubky své smět nakrmit...
VRZ-že by dveře? Snad už slyším i holubích křídel šum...
09.01.2008 21:13:00 | Kozoroh 1