Podivná hříčka..
Nesnesitelná pachuť,
a slzami slepená víčka ,
dokonalá v nedokonalosti,
život,podivná je hříčka...
Rozpárané iluze,
a nevyřčená slova,
pálí Tě na jazyku,
srdce,černá je vdova..
V paměti hořkost,
a nevhodné ideály,
mrazivé na duši,
kdysi dávno plály…
pro ni ve hvězdách...
Přečteno 287x
Tipy 25
Poslední tipující: Monsignore, robb, carodejka, Walentine, s.e.n, Luczynka, Severka, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, prostějanek, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)