Rozčarován
Doma mám jenom rozkopané dveře
Když jsem do nich kopal, čekal jsem že se mi uleví.
Práskal jsem s nimi každý den jak jsem jen mohl.
Doma mám teď jen kus dřeva.
Kliku jsem si dal na obraz.
Abych se mohl občas radovat.
Jenom já , já totiž měl bych o jiné lidi strach
kdyby začli pro ně neznámou věc používat.
Klíče vlastním já. Cokoliv se může stát.
Občas něco ztratím a pak vystresuju.
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Lioness, Lipschowski, mattoni.uz.neni
Komentáře (3)
Komentujících (3)