Srdeční tvrdohlavost
Anotace: ...můj "novoroční projev":)))
.
Prošedlá zákoutí
lákají zdviženým prstem
A rozmazané linky
plují po skleněném moři
/otázky a šmouhy všedních lidí/
Sem tam barevná skvrnka
ztrácí se
v nekonečnu
Kolem jen tiše vydechuje
…pozoruje
slečna Svět v útlém korzetu,
Co brání…
Co brání.
Brání…
Andělé polámali si křídla
o všednost
a třepotavé ticho
sebevědomě odhaluje tiché
stránky života
- zšedlost úsměvů a bezútěšnost
Tak proč sytě rudé srdce chtělo by si stále jít vlastní cestou…
.
.
Přečteno 328x
Tipy 20
Poslední tipující: HarryHH, blue, callowsick, Severka, Albertinka, stmivani.na.lepsi.casy, Kyle, Bíša, Psavec, prostějanek, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)