Zimní spánek
Začala zimní spánek
necítila jarní vánek
...začala
...hluboko v květu poupěte
kol pírek z drátů
rvala a drásala hnátu
...hluboko v květu poupěte
prosila sebe samu
zab, zab!
...
začala zimní spánek
zavřela vrátka
necítila jarní vánek
usnula...
...už nikdy neskončí
ten strašlivý zinmní spánek
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: prostějanek
Komentáře (1)
Komentujících (1)