Shizofrenie
Anotace: Anotace: ! (stručný popis, max. 255 znaků, zbývá 202)
Nic jenom prázdno kolem tebe
a tvoje duše ve tvém těle
dvě barvy má,
je rozpolcená.
Nevíš která část tě vede
a žít bez půlky sebe
ti nestačí
Hlava tě pomalu zabíjí
a nohy z hospody jdou.
Jak můžeš být živý,
Když: Já + Já = dvoum.
Protiklady sjednotit nejde,
syntéze se brání.
Člověku zvolna dojde,
jak marný boj svádí.
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: Oťas, excited, malá čarodejnice wiggová netopýrková, rry-cussete
Komentáře (2)
Komentujících (2)