Zklamání
Anotace: spíše text k písni než báseň, ale bude se Vám líbit... určitě stojí za přečtení...
Zklamání
V koutě černém jako noc
spíváš si jen pro radost
abys zapomněla
na toho kdo ti ublížil...
a ptáš se sama sebe proč...
proč slunce zapadá v modř
proč měsíční svit mezi strunami kytary se míhá
tanec prozáří zasněžené svahy tvých krás
na mraze v šatech z květů z růži stojíš zas
pobíhalas mezi medovými myšlenkami
ted sama z kouta pozoruješ svět
proč blesky stoupají z nebes
hrom spěchá vlhkým vzduchem tě vyděsit
zaražená, vyděšená, v pláči, běs
do náruče schovala by ses
místo toho ruce v pěst
dívčí úsměv zachrání i ty nejsmutnější
z kouta vyděšená vycházíš
do kraje co neznáš,,,
...do světa kde láska znamená moc
kde lidé - se zabíjejí
pro radost
dokud nenaplní svou zlost
a ty pláčeš: dost...
...dost
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, Psavec, pavlis
Komentáře (1)
Komentujících (1)