Anotace: '''' '
člověk, který takto krásně píše přeci nemůže být bez lásky::)... rozhlédni se kolem sebe...určitě tam je:)
20.03.2008 23:18:00 | Šerák
Pohádkové :-)
Miluji černou kávu. Nalila jsem si do ní panáka whiskey a čtu... a strašně se to k tomu hodí (Na svou obhajobu uvádím, že se rovněž mnohem radši opíjím láskou než alkoholem. Aneb, jak říká Baudelaire: "Opíjejte se čímkoli vám libo" :-)
05.01.2008 17:12:00 | Lisa.Ginmi