Bolestí píši

Bolestí píši

Anotace: ...

Jen jednou stačí dlaň žiletkou obejmout,
rudá krev, božská síla do prachu pomalu odkapává

pro zlé vzpomínky,
za krásnou dívku a její srdce,
pro noční oblohu s hvězdami.

Jen bolest jenž v rukou se mi hřeje,
kreslím do prachu srdce, dávám Zemi své já,
dávám jí svůj život...

Až na nebi vyjde hvězda,
uprostřed jabloní zazvučí včelí roj,
na zem spadne noc,
z prachu vzejde sen,
ze snu malé krásné dítě,
s rukou od krve a s bolestí...
Autor Láďa, 03.01.2008
Přečteno 333x
Tipy 9
Poslední tipující: ziriant, Milissa, Pišák, Luczynka, Lady Carmila, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hýčkejme si svou bolest. Bez ní by nebyli básníci.

05.05.2009 21:00:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel