Prstýnek
Kamínku v prstýnku,
v stříbrném kovu..
putujíc na prstě,
vzhůru a dolů..
Prstýnku s kamínkem,
v tom vzácném kovu..
jednou mi prstýnku,
vezmeš svobodu ..
Pečetí na prstě,
se kroužek stal..
Láskou mě prstýnek,
tvojí, upoutal ..
Prstýnek stříbrný
Přečteno 268x
Tipy 12
Poslední tipující: excited, Martez, Psavec, Bíša, Veru, el viento, Jiparo, WhiteSkull, Lylča, Lady Carmila, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)