Anotace: Zdar všichni Literáci,všem Vám přeji do tý osmičky ostrý pero a jemný jazyk,ňák sem se odmlčel a ještě to bude chvíli trvat.Už se těším,až si až si Vás zas najdu a smlsnu si.Tož jen taková rychlovka.
:o)
napadá mě
i jemné zašimrání
(jak u nás doma říká se,
tak lehké potrýtrání)
10.01.2008 14:44:00 | Cecilka
:-)
03.01.2008 14:21:00 | Chancer