Potopa
Den je tak temný,
blíží se mraky.
Chystá se zločin,
před všemi zraky.
Začíná pršet,
voda se valí.
Oproti ní je ,
člověk tak malý.
Je jako dítě,
v matčině lůně.
Je jako plaché,
bezbranné slůně.
Voda jím cloumá,
vláčí a drtí.
Může být i tou,
nejhorší smrtí.
Baráky boří
a skály láme.
Obrovskou moc,
dobře už známe.
Je to náš přítel,
zároveň vrah.
Může být z křišťálu
a nebo mít krvavý nach.
Přečteno 354x
Tipy 13
Poslední tipující: mada000, Andělská holka, pejrak, Pišák, Psavec, Veru, Lady Carmila, Lylča
Komentáře (2)
Komentujících (2)