Antielitářská
Anotace: Total realism revival
Měl jsem holku z Matfyzu,
chyt jsem z ní pěknou schízu;
za svitu letního měsíce
čmárala 3D matice.
Druhá chodí na medinu,
dostal jsem z ní kocovinu;
ráno, večer, den co den,
sjížděla mě Neurolem.
Dnes mám z Tesca pokladní
a je pro nás zásadní
za Plastiků doprovodu
oddávat se undergroundu.
Za úspěchem neženem se,
máme žízeň, opijem se;
válíme až do svítání
a serem na vzdělání!
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, Erion Fate, excited, Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)