Jak v utržcích papíru
skrývá se myšlenka
zřídka kdy celá, často jen půl
Tak nebývá na míru
i otisk křídélka
když motýl kol plul
***
Dík za návrat a za návštěvu...
Jiří senior
04.01.2008 08:38:00 | j.c.
Taky si píšu
na papír sněhobílý...
a teď...
jsem vážně ráda, že tě vidím!!!
:o)
03.01.2008 19:42:00 | Cecilka