Anotace: Tlak peněz,arogance snaha na všem vydělat a pokrytecká všudypřítomná komerce spolu se sobectvím začínají pomalu nabývat obludných rozměrů.
Je dobře, že nemohou, jinak by to vše ztratilo své kozlo a život by se nám stal doopravdy nudným...
03.01.2008 16:35:00 | Ishtar