Korále
Anotace: myslím, že pozitivní :) /i když obyčejná a bez pravdy/
Jitří smysly
Zároveň je zastírá
Mysl na mysu
Je čas...
/čas je relativní fyzikální veličina/
Rozsypaly se mi korále
Všech barev
Po školní chodbě
A zvonily
Jen jeden
Mi spadl do stružky mezi ňadry
/asi komplexy/
Maloval si obraz
Rty
Namočenými v medu
Mou červenou rtěnkou
/do divadla/
Pozorujíc mraky
Ve sněhu
Jsi mě vzal za ruku
Korálky navlík zpátky
A pověsil je
Nejbližšímu stromu
Do koruny
Přečteno 328x
Tipy 25
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, Paralelní možnosti, Anewue, Bíša, prostějanek, night.rainbow, Severka, Barunka=o), Psavec, rry-cussete, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)