Útesy
Anotace: Je jen, pár jedinců,kteří opravdu vědí o čem zde mluvím... Věnováno ´´ ... ´´
Moře pělo a sladce se chvělo,
Chvíle před bouří,
provinilé slasti probouzí.
Koustě citu na rozpáleném písku,
otevře brány nebes,
Rozkošného hříchu.
Pakliže rozhodnutí je jen Tvoje,
Sen se změní v den,,
a přání je i moje.
Ne!!! Na žádnou stranu dechu,
přinutit nemohu,
Co však mohu,nedovedu?
Otázkou zůstává,
zda noc, nebo den?...
Změní se ve chvění,
hřícho-sladkých jmen.
Rozhodněte,,
Pane Pánů..
Rozhodněte v které,
z těch kapek...
...zůstanu
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl-bez-křídel, Vladimír P.
Komentáře (1)
Komentujících (1)