Milostná
Mřížovým svých prstů
jemně protkávám
jedinečnost tvé kůže
až po nejhlubší dna
slastných úderů nevědomí
značím si cestu
pro zbloudilé poutníky
rozechvělých úst
obtáčím tě
spirálou nahého chtění
nesmělá
na těch několik vtěřin
kdy
zmlklí
splýváme
v jedno...
Přečteno 335x
Tipy 15
Poslední tipující: Loudilka, Mácha, simsa, Bíša, Psavec, maena, Danah, Bean, Úsměv sedmnáctky, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)