Anotace: to, co cítím, když vidím zbarvený podzim a barevné listy padající do blátivých kaluží...
S těžkou osamělostí polykám hořkost všedních dnů.
Neskrývanou něžností objímám v spánku naději mých snů.
Deštivá podzimní rána probouzí mou duši do radostného opojení z
iluze, že celé město je v harmonickém souznění...