Anotace: ***
...tip za bezdomovce,dost jsem jich znal a některé ještě znám,je mezi nimi dost hodných a inteligentních a ty osudy?málokdo tuší.
17.06.2008 20:16:00 | WAYWARD
To je fakt..taky mi to připomělo..viděla jsem to ve zprávách...myslím, že kdyby si to mohl od tebe přečíst, byla by to pro něj obrovská odměna:-) moc hezky napsáno..
04.01.2008 12:06:00 | Lady Carmila
Moc pěkné. Trochu mi ten první odstavec připomíná tu situaci, jak ten bezdomovec našel v popelnici malý děťátko.
Opravdu se ti povedla. Držím ti palce. Standy
04.01.2008 10:19:00 | Norlein