Únoroví lidé
Na zapomenutém stolku
leží rozehrané šachy
Chodívali je sem hrát
únoroví lidé
za únorové noci
Svými nostalgickými dechy
je objímali
zatímco jejich domy
čekaly na první stín
Ty lidi odnesly tvé myšlenky
noc už nebude nekonečná
Šachy jsou poseté doteky prachu
už nikdy je nevysvobodí dech
Navždy zůstanou rozehrané
jako poezie
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, pejrak, NikitaNikaT., Lukáš Rymeš, Lisa.Ginmi, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)