Sám sobě společníkem
na cestě životem
soukromým panoptikem
průvodcem ...
*- ... dost nevděčná, a málo placená práce ...
09.01.2008 08:48:00 | HarryHH
BAF!! Doufám, že jsem tě trošku vyrušila
v tvém čekání..práci bych pro tě měla.. :o))
chybí mi..básenky vonící nocí, tichem..
až písneš další, tak nebudu šetřit díkem!!
:o)
08.01.2008 15:01:00 | Cecilka
No,přece musel ses vrátit.Tady přece začaly ty tvoje krásné toulkyza měsíčné noci a vytí vlků- vzpomínáš?
nebo se mi to zdálo?
Ať je to tak nebo né,je dobře,že jsi tu.
04.01.2008 17:07:00 | s.e.n