Anotace: po tvůrčí krizi je každý spisovatelem
Děkuji za komentáře.. BlackTangerine: Už sem jen tak něco házím,už to to neberu vážně...ale pár jedinců se to stále najde..
04.01.2008 18:25:00 | animovaný medvídek Pů
Když sem viděla tvůj nick, věděla jsem, že to musím přečíst.. pře ač tu moc poslední rok nechodím, tak semi tvé umělecké jméno zarilo do paměti, jakožto autor dobrých básní.
A nebyla jsem zklamána...
04.01.2008 17:37:00 | BlackTangerine