Hrrr na to!

Hrrr na to!

Anotace: aneb proč se není někdy špatný po státnici prvně najíst... *** Konečně se mi povedlo vystřízlivět natolik, abych to přidal... ***ŠKYT***

"Tohle se přece zapít musí!"
"Za život víckrát se neokusí!"
.
.
.
A náhle...
.
.
.
Vědomí se krčí v křeči,
kde jsou teď silácké řeči?

V záchodové míse zapřen hlavou,
končím svou plavbu kolébavou.

Žaludek pláče slzy alkoholu,
proč sedal jsem s nima k tomu stolu?

Svět motá se celej v náhodě
a drahej chlast končí v záchodě!
Autor noise, 16.06.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel