Kyvadlo
Anotace: Byly nebyly života hodiny..............bim-bam
Sbírka:
Nahátky
Pusa spálená od kafe a v prstech nezapálená cigareta
Mám - nemám
V hlavě přesýpací hodiny a vzpomínky jako mokrý písek
Sem - tam
Mollové tóniny a bolavá hlava - stýskám si s pianem
Odkud - kam
Dva cukry v kafi a škrtnutí sirky
Znám se - znám?
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: Lisa.Ginmi, danav, S..a, Erion Fate
Komentáře (3)
Komentujících (3)