Pyramida
Stavíte pyramidu
ze strachu a ponížení
stavíte pyramidu
kde nic jinýho není
Betonovou pyramidu
ze zklamání a vykřičníků
Pyramidu bez oken
kterou slunce neproniká
Pyramidu bez dveří
Neonová výčitka bliká
A ve mně tolik otazníků
Moje chyba, MOJE chyba?
Nosím v sobě
tuhle pyramidu
s vědomím
že příští generace
ji budou nejspíš
zvrhle obdivovat
Přečteno 396x
Tipy 8
Poslední tipující: Lisa.Ginmi, Roger, Erion Fate, S..a, Zahir
Komentáře (3)
Komentujících (3)