Bouře
Anotace: Příroda, život, lidé
Mračna se stahují,
přichází bouře,
všichni se lekají
-jsou u moře.
Bojí se vln,
které je zničí,
každý je strachu pln,
spousta lidí brečí.
Začíná pršet,
v dáli se blýská,
i blesky začaly všude sršet,
déšť okolo plíská...
Najednou rána,
všichni ztuhlí,
přelítne nad nimi vrána,
a jsou šťastní...
Déšť ustal,
blesky nikde,
déšť vše vyfoukal,
jak to jen jde..
Lidé žijí dál,
šťastní,
nějakou pohromu nikdo vážně nebral,
hlavně že jsou veselí.
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Anewue
Komentáře (1)
Komentujících (1)