Nevím
Je to lehký,viďte?
Ublížit..
Já vím,žiju v tom,ale..
Od vás jsem to nechtěla ani čekat.
Stalo se stalo,
bohužel,
ale nespravilo,
a nikdy se to nestane..
Netěším se do školy,
koukat na kyselý ksichty,
jeden jako druhý,stejný-
ale vím jak to spravit.
Sama v lavici,
potichu,
jako kdybych nebyla
-naživu...?
Já jsem živá?
6e si nikdo nevšiml..
Proč to tak trvá?
Aby si mě někdo povšiml..
Musím doufat,
vydržet,
ale stejně budu zoufat...
a sama v sobě křičet..
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Sleepwalker, už ne pernikova princezna
Komentáře (2)
Komentujících (2)