Anotace: Večer, jen záblesk, ze kterého jsem vytěžila,co nešlo...
Návod na štěstí
každý v srdci máme
Že o něm nevíme?
... stále pospícháme ...
... nestíháme
... naříkáme
... málo sníme
... milujeme
... žijeme :o)))
05.01.2008 18:40:00 | Beepat
V trafice je možná nenajdeš, ale určitě ještě existují! ;-)
05.01.2008 15:30:00 | Chancer
Návody na štěstí???
Nejsou....
Nevedem.....
Jo to se musí věřit a ono přijde.
Nezoufej, uvidíš !!!!
Každému to ze srdce přeju.
04.01.2008 20:58:00 | Pišák