V slzách
Láska sem nepatří,
ale vůně tě přesvědčí,
o opaku,
zbaví tě strachu,
ze sobotního rána.
Kolena se ti podlamují,
pod přívalovou vlnou jeho těla,
smetena do tajemného snění,
nakonec jsi přece naletěla,
tajemné překvapení,
touha tě pohltila…
jeho slovům uvěřila,
holka bláhová,
v dlaních hlava ukrytá
ted by si vůni jeho těla,
smýt chtěla,
v slzách…
pátečního večera
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin, Psavec, WhiteSkull, excited, Erion Fate, Veru, dva, Mácha
Komentáře (3)
Komentujících (3)