Malá víla
Anotace: Ve snu malou vílou býti smím, však žiji, když jenom sním?
Jsem malá víla, co mávne proutkem
A změní celý svět.
Tam, kde dříve bláto, močál,
Teď samý je to květ.
Jsem víla a tančím na mýtince,
když měsíc ozařuje ji.
Piji ze studánky života,
a nikdy neztrácím naději.
Malá víla… a k životu mi stačí
trocha slunce jen.
Jak lehké je tohle žití!
Však je to jenom sen…
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Erion Fate, excited, Pišák
Komentáře (2)
Komentujících (1)