Post
Anotace: P.S. poslední slovo není žádné
bolí tě hlava
po mši
co sloužila´s
svou rukou
na modrém polštáři
s černou hlavou
položenou
a stříbrnými vlasy
(odporně šedivými)
mě švihneš
po strništi
a řekneš
že tě to bolí
když tě nemiluju
ale jenom miluju
a celý obraz ideálu
potom zkazím
a máme tu
post coitum
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Liv, WhiteSkull, Pišák, excited
Komentáře (1)
Komentujících (1)