Skvostná louka
Anotace: moje první básnička
Jednou ležím v trávě,
přilét ptáček právě.
Zpívá písničku
o mě a sluníčku.
Já ho poslouchám a přitom s ním zpívám,
na kytičky se dívám.
Přiletěl barevný motýlek,
sednul si na můj klobouček.
Mám ze všeho radost,
že je louka krásný skvost.
Přečteno 344x
Tipy 9
Poslední tipující: Maro Deives, colorka, Lylča, dva, excited, Inge
Komentáře (4)
Komentujících (4)